Help als vriend van De Vijverhof

Behalve de verzorgers zijn de donateurs (de vrienden) en sponsors essentieel voor het voortbestaan van de boerderij. Er moet voer voor de dieren zijn, medische zorg is nodig en het terrein en de gebouwen moeten continu worden onderhouden. Soms zijn reparaties of vervangingen nodig wat reserveringen nodig maakt.

Ongeveer veertig procent van het minimaal benodigde budget komt uit de jaarlijkse subsidie van de gemeente, de resterende zestig procent moet telkens op een of andere manier worden bijeengebracht door de donateurs/sponsors en via incidentele giften, zoals Rabo Clubsupport of een statiegeldactie bij de supermarkt of via particuliere donaties. Hierbij valt te denken aan het schenken van een eindejaarsbonus of aan de ‘opbrengst’ van een verjaardag. Stichting De Vijverhof heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor een gift voor de gever fiscaal aftrekbaar is.

Wilt u ook dat De Vijverhof er is en ook kan blijven bestaan,? Help dan mee als vriend van De Vijverhof. Dat kan al vanaf 15 euro per jaar, maar u mag natuurlijk meer geven.

Aanmelden kan direct via het formulier hiernaast.
U mag ook een e-mail sturen met daarin uw naam, adres en bedrag dat u wilt geven naar info@vijverhof-olst.nl.

Doneren